Vartalohoidot

Vartalohoitojemme valikoimasta löydät sokeroinnit ja erilaiset kiinteytyshoidot.  Sokeroinnilla poistetaan hellävaraisesti häiritsevät ihokarvat kasvojen ja vartalon alueelta.  Kiinteytyshoitojen valikoimasta löytyvät kavitaatiohoito sitkeiden rasvasolujen poistoon esimerkiksi keskivartalolta, sekä selluliittihoidot häiritsevän selluliitin poistoon esimerkiksi reisien ja pakaroiden alueelta.  Kiinteytyshoidot suunnitellaan asiakkaille aina yksilöllisesti. Jos et ole aiemmin käynyt hoidoissa, varaathan ensin ajan ilmaiseen konsultaatioon ja voimme suunnitella hoidon juuri sinun tarpeidesi mukaan.


 


 

Lapinniemen helmi sokeroinnit

Lapinniemen Helmi Sokerointi- hellävarainen ja ihoystävällinen ihokarvojenpoistomenetelmä. Tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Sokerointi on hellävarainen, turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa ihokarvoja, samlla kun sokeri kuorii ihoa. Tuloksena on silkinpehmeä ja karvaton iho. Helmi sokerointi sopii koko vartalolle, myös herkimmillekin ihoalueille. Säännöllinen sokerointi vähentää karvankasvua.


Lapinniemen Helmi vartalosokerilla, Raikkaalla vartalovoiteella ja Rauhoittavalla puuterilla on lupa käyttää FI-Natura Sertifikaattia osoituksena siitä, että ne ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.

 

 

 

Radiofrekvenssi ja Mesoterapia

 

Radiofrekvenssihoito


Radiofrekvenssihoito on kiinteyttävä ja elvyttävä hoito kasvojen ja kaulan tai kaulan ja dekolten alueelle.

Radiofrekvenssi johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen rasvakudokseen. Hoidossa ihon kollageenituotanto virkistyy, mikä on kiinteän ihon perusta. Lämpö saa aikaan verenkierron vilkastumisen jolloin myös kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Itse hoito tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä, samalla kun hoitopää hieroo hellävaraisesti kasvojasi.Koska hoidon taajuus keskittyy tehokkaasti tietylle alueelle, saadaan tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla.Radiofrekvenssihoidon avulla ihosta tulee kiinteämpi ja napakampi, sekä pienet pintajuonteet ja rypyt tasoittuvat.

Hoitoa suositellaan otettavan vähintään kolmen kerran sarjahoitona, jolloin varmistat näkyvämmät ja pysyvämmät tulokset. Hoito sopii hyvin myös kertaluontoisesti esimerkiksi ennen juhlia otettavaksi, sillä hoidon jälkeen ihosi tuntuu ja näyttää napakalta ja elinvoimaiselta!

 

Neulaton Mesoterapia


Neulaton mesoterapia on erinomainen kiinteytyshoito kasvojen ja kaulan alueelle. Neulattomassa mesoterapiassa hoidon teho perustuu kiinteyttävään ja kosteuttavaan seerumiin, joka imeytetään syvälle ihoon elektroporaation avulla. Itse hoito on kivuton ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen ihosi näyttää hehkuvalta ja kollageenituotanto virkistyy, mikä saa aikaan ihon kiinteytymisen.

Kuten muissakin kiinteytyshoidoissa, myös Mesoterapiassa sarjahoidolla saadaan pidempikestoisia ja näkyvämpiä tuloksia aikaan. tuloksia voidaan saavuttaa kuitenkin jo yhden hoitokerran jälkeen, jolloin ihosi tuntuu kosteutetulta ja napakalta.

 

Kasvojen, kaulan ja dekolteen aluellee tehtäviin Radiofrekvenssi- että Mesoterapiahoitoihin kuuluu ihon alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, laitehoito, sekä tehokas anti-age kultanaamio.


 

Selluliittihoidot

Selluliitin hoidossa keskitytään aineenvaihdunnan tehostamista alipaineen ja hieronnan avulla.
Imurullauksena suoritettu hieronta vilkastuttaa veren- ja lymfankiertoa, edistää selluliittialuelle kertyneiden kuona-aineiden poistumista ja parantaa kudoksen hapen ja ravintoaineiden saantia. Hoito-ohjelma ja voimakkuus laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tuntemusten mukaan.
Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.Selluliitti ei välttämättä liity ylipainoon vaan sitä voi esiintyä myös hoikilla ihmisillä.

 

Kavitaatiohoidot

Kavitaatiohoito poistaa rasvasoluja ilman leikkausta
Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon muotoiluun ilman leikkausta. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan.

Entistä tehokkaampi, uudistunut kavitaatio-hoito-ohjelma radiofrekvenssillä on
turvallinen ja vaivaton
Kavitaatio ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Hoidossa voit käydä vaikka kesken työpäivän.

Menetelmä poistaa pysyvästi rasvasoluja ongelma-alueilta kuten
- reidet
- pakarat
- vatsa
- vyötärö
- käsivarret (allit)

Terveydentilan tarkistus
Esteitä kavitaatiohoidolle ovat mm.:
-Sydäninfarkti
-Munuaisten toimintahäiriö
-Maksan toimintahäiriö
-Hoitamaton verenpainetauti
-Syöpä tai kasvain
-Diabetes
-Sairaalloinen lihavuus
-Raskaus tai imetys
-olet alle 18-vuotias
Tämän lisäksi hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena. Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa.

 

Alku terveempään elämään
Rasvasolujen vähentäminen on ennen muuta kehon ulkomuodon hoitamista. Parhaat laihdutustulokset, samoin kuin hoidoilla saavutettujen muotojen säilymisen varmistaminen edellyttävät terveellistä ruokavaliota, riittävää veden juontia (n. 2ltr päivässä) ja säännöllistä liikuntaa.

Jos tavoitteenasi on painon pudotus ja vartalon pysyvämpi kiinteytys on hyvä aloittaa hoidot oikeanlaisen ruokavalion ja liikkumisen tuella. Kysy meiltä rohkeasti lisää painon pudotuksen ja terveellisen elämän aloittamisesta, me ohjaamme sinut tarvitsemiesi ammattilaisten luokse. Kun aineenvaihduntasi on kohdillaan, saat kavitaatiohoidosta parhaan mahdollisen hyödyn ja vartalosi kiinteytyy tehokkaasti!