Kosmetologiset hoidot

 

 

 

NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä – tieteellisesti kehitetyt tehokkaat ihonhoitotuotteet ja hoidot

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NeoStratan kulmakivi.

Käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voit edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihosi suojamekanismia ilman, että ihosi ärtyy tai kuivuu. Samalla voit vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä ihollasi. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. NeoStrata tarjoaa useita kattavia ihonhoito-ohjelmia eri ihotyyppejä varten.

 

NeoStratan tuotteet hoitavat tehokkaasti erilaisia ihotyyppejä ja iho-ongelmia:

 • Ihon ennenaikainen vanheneminen / auringon vahingoittama iho.
 • Ihon kuivuus, elottomuus ja harmaus
 • Pintajuonteet ja rypyt
 • Pigmenttimuutokset
 • Akneiho / rasvainen iho, jossa esiintyy finnejä.
 • 
Suurentuneet ihohuokoset

 

Täydennä esteettisiä käsittelyjä

On suositeltavaa käyttää NeoStratan tuotteita ennen erilaisia esteettisiä käsittelyjä tai niiden jälkeen. Tällaisia käsittelyjä ovat muun muassa laser, IPL, botuliini, täyteaineet, microdermabrasion-kuorinta ja plastiikkakirurgia.

 

 

Exuviance

 

Dermatologisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

 

Tuotteet ja hoidot soveltuvat erinomaisesti iho-ongelmiin, kuten

 • akne
 • rosacea ( ruusufinni)
 • atooppinen iho
 • pigmenttimuutokset 
 • ikääntymisen merkit

 

Palkittua tutkimusta

Exuviancen ja Neostratan edistykselliset ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimustyöhön. Tutkimus on edelleen näiden molempien menestyksen salaisuus. Exuviance ja Neotrata ovat ylpeitä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä. Perustajien intohimo ja näkemyksellisyys ovat voimavara, joka vie Exuviancea eteenpäin.

 


 

Säännöllisellä hoidolla terve iho!

Ihon puhdistaminen, kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Exuviancen ihonhoito-ohjelmasta löydät oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi.

Puhdistaminen – kun puhdistat iholta rasvan ja päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, ihostasi tulee kirkkaampi ja raikkaampi. Lisäksi hoitavien tuotteiden vaikutukset tehostuvat. Käytä ihollesi sopivaa puhdistustuotetta aamulla ja illalla.

Kasvovesi – palauttaa ihon PH-arvon, kosteuttaa ihoa, poistaa iholta viimeiset meikin rippeet ja valmistaa ihoa seuraavaa hoitovaihetta varten.

Hoitava tuote – jos kärsit iho-ongelmasta, voit täydentää päivittäistä hoito-ohjelmaa täsmähoitotuotteella, joka on tarkoitettu esimerkiksi aknelle, epäpuhtaalle iholle, pigmentti muutoksille tai rypyille.

Seerumi  – aktiiviaineita sisältävä tiiviste, joka hoitaa tiettyä ongelmaa; esimerkiksi kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon ikäryppyjä tai pigmenttimuutoksia, lieventää punoitusta.

Päivävoide, jossa on suojakerroin – kosteuttaa ja suojaa ihoa päivisin, on tärkeää suojata ihoa vahingollisilta UV-säteiltä ympäri vuoden.

Yövoide – korjaa ja ravitsee ihoa, jotta iho voi uudistua ja säilyttää kosteustasonsa.

Silmänympärysvoide – ensimmäiset pintarypyt ilmestyvät silmänympärysiholle. Silmänympärysvoide vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, ehkäisten siten ikääntymisen merkkejä.

IHOTERAPEUTTISI RÄÄTÄLÖI TUOTTEET IHOSI TARPEIDEN MUKAISESTI. SAAT PARHAAT TULOKSEN, KUN HOIDAT IHOASI PÄIVITTÄIN JA KÄYT SÄÄNNÖLLISESTI HOITOLAHOIDOISSA IHOTERAPEUTILLASI.

PIDÄ HUOLTA IHOSTASI!

 

Kasvohoidot

Fresh Up , 30 min  49€
-Happokuorinta, naamio

Classic Young ( alle 18v), 50 min  63€
-Ihon alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/ kasvojen hieronta,  naamio sekä hoitovoiteet.

Exuviance Classic I , hoitoaika n. 60 min.  78 €

Exuviance Classic II, hoitoaika n.90 min  88 €

Exuviance Deluxe, hoitoaika n. 2h    120 €
-Todellinen hemmotteluhoito sisältäen erityispistkän hieronnan (kasvot, kaula, decolte ja hartiat) sekä silmänympäryshoidon.

Miesten kasvohoito 78 €

Miesten kasvohoito AK Clinic

Hoidot toteutettuna Neostrata-happokuorinnalla +10€

Kasvohoitojen yhteydessä:

Silmänympäryshoito 16€
-sisältää tehokkaan hoitotiivisteen sekä ravitsevan naamion

Boosterhoito 8€
-antaa hapotukselle reippaasti lisätehoa ja on hyvä paikallisiin iho-ongelmiin kuten pigmentti muutoksiin ja epäpuhtauksiin. Booste

rin tarve arvioidaan hoidon yhteydessä.

Kaula- ja decolté-alueen elvyttävä hoito 20€

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset
-Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 33 €
-Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä  19/15 €

 

 

 


 

Fin-c65WEB

Kemialliset kuorinnat

NeoStrataLogoutanR-1

Kemiallinen glykolihappokuorinta on sopiva hoitovaihtoehto tehokkaampia hoitotuloksia toivottaessa.

Hoitoindikaatioita voivat olla esim. arvet, ihon värimuutokset tai ihon ikääntymismerkit.

Hoito toteutetaan yleensä sarjahoitoina. Mikäli aiempaa kokemusta kuorintahoidoista ei ole, aloitetaan hoidot miedoimmalla hapolla, joka samalla valmistaa ihoa tuleville hoidoille. Hoitosarjan edetessä siirrytään vahvempiin happopitoisuuksiin ihon sietokyky ja hoitotavoite huomiion ottaen.
Useinmiten jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen hoidon teho näkyy ihon kirkastumisena. Parhaimmat tulokset saavutetaan hoidon edetessä; kuorinta stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia, jonka seurauksena iho tasoittuu, epäpuhtaudet vähenevät, ihon kimmoisuus ja värimuutokset tasoittuvat.

Kemiallinen kuorinta
Glykolihappo-kuorinnan edut:
- tehokas ja turvallinen
- sarjahoitona keskisyvän kuorinan tulos
- valvottu reaktio
- soveltuu monille ihotyypeille
- ei edellytä toipumisaikaa

Hoidon kontraindikaatiot: Antibioottilääkitys, aktiivinen huuliherpes, raskaus

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON !

Puh. 050-5561612