Pienillä kasvojen ja ihon muutoksilla voi olla suuri vaikutus siihen,
miltä näytät – ja millaiseksi itsesi tunnet.

Restylane on turvallisimpia tapoja parantaa ulkonäköä.

 

Esteettiset hoidot

Esteettiset hoidot, kuten täyteainehoidot, laser-, valoimpulssi-, radiofrekvenssi- ja monet muut laitehoidot kuuluvat tänä päivänä kauneudenhoitoalalla  nopeimmin kehittyviin hoitomuotoihin. Kasvava kysyntä tuo monenlaista tarjontaa markkinoille, siksi laatu ja turvallisuus ovat olleet tärkeimmät valintakriteerit hoitolamme esteettisissä hoidoissa käytettäviä aineita tai laitteita valitessamme.

Esteettisistä hoidoista vastaava sairaanhoitaja Marianne Kanerva on koulutettu laserhoitaja sekä monipuolisesti koulutettu Restylane-ammattilainen. Siksi voimme omasta mielestämme sanoa: Olet meillä hyvissä käsissä ja turvallisissa hoidoissa!

KONSULTAATIO

Esteettistä hoitoa edeltää aina konsultaatio. Saat tietoa eri hoitovaihtoehdoista ja hoitokäytännöistä. Konsultaatiossa varmistamme, että voimme auttaa sinua ongelmassasi, vastata hoito-odotuksiisi tai toiveisiisi.  Lisäksi haluamme tarkistaa, että hoitoon ei ole estettä lääkityksesi tai perussairauden suhteen. Konsultaatiokäynnillä teemme myös arvion hoidon kustannuksista.
Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja tule kuulemaan kuinka voimme auttaa juuri Sinua !

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Injektiohoidot

Restylane täyteainehoidot

Ajan myötä kasvot menettävät täyteläisyyttään. Restylane hoidolla voidaan palauttaa kasvoille menetettyä kimmoisuutta ja muotoa, hienovaraisin, pitkäkestoisin ja välittömästi näkyvin lopputuloksin.

Restylane korostaa kasvonpiirteitä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä luonnollisesti, välittömästi ja turvallisesti. Ikääntyessämme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin.

Restylane täyteaineiden patentoitu, 99 prosenttisesti ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus mahdollistaa ikääntymisen merkkien häivyttämisen ja kasvonpiirteiden korostuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

Restylane geeliä ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla. Geeli antaa luonnollista tilavuutta, mikä tasoittaa juonteita ja sillä voidaan muotoilla kasvonpiirteitä tai tehdä huulista täyteläisemmät. Toimenpide kestää yleensä noin 30-60 minuuttia riippuen hoidon laajuudesta. Restylane hoito ei vaikuta kasvojen ilmeisiin ja tulokset ovat nähtävissä lähes välittömästi.

Restylane tuotteet on räätälöity erityisesti hienovaraisen, mutta silti havaittavan muutoksen, ja ennen kaikkea luonnollisen lopputuloksen, aikaansaamiseksi

 

Restylanen tarina

Restylane on markkinoiden tutkituin ja käytetyin hyaluronihappovalmiste. Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa yli 20 viime vuoden aikana. Vaikutukset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä.

Restylane eroaa muista markkinoilla olevista täyteaineista koostumuksensa ansiosta. Restylane tuotteissa on 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus. Patentoidun NASHA-tuotantoprosessin ansiosta Restylane aineiden rakenne pystytään määrittelemään tarkasti. Tämä lisää tuotteiden turvallisuutta ja mahdollistaa pitkäkestoiset hoitotulokset. Toisin kuin jotkin muut täyteaineet, Restylane ei koskaan sisällä eläinperäisiä aineita, joten se on allergiaystävällinen ja aina koostumukseltaan tasainen.

Restylane-tuotteiden pitkä historia, kokemus ja tutkimustyö takaavat, että voit luottaa niiden laatuun, turvallisuuteen ja tuloksiin. Restylane tuotteet valmistaa maailman johtava ihonhoitoon erikoistunut lääkeyhtiö Galderma. Kaikki Restylane-täyteaineet valmistetaan edelleen Ruotsin Uppsalassa, esteettisiin toimenpiteisiin erikoistuneessa Galderman tuotanto-, kehitys- ja tutkimusyksikössä.

 

Mitkä ovat Restylane-hoitojen edut?

Restylanella tehtävä käsittely on helppo tapa hallita ikääntymisen tuomia muutoksia kasvoissa. Yksittäisen käsittelyn lopputulos on nähtävissä välittömästi, ja se voi kestää jopa vuoden. Restylanen avulla saat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka ei muuta kasvojen ilmeitä. Ulkonäkösi piristyy ja näytät virkeämmältä. Restylane on maailman tutkituin ja dokumentoiduin hyaluronihappo -pohjainen ihon täyteaine. Kattavat tutkimukset tukevat sen turvallisuutta ja tehokkuutta. Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailman 20 viime vuoden aikana.

Miten Restylane toimii?

Täydentämällä ihon hyaluronihappovarantoa Restylane uudistaa ihoa ja lisää sen tilavuutta, jolloin juonteet ja rypyt vähenevät välittömästi. Lopputulos on luonnollinen ja pehmeä. Restylane on pehmeä ruiskutettava geeli, joka koostuu stabiloidusta ei-eläinperäisestä hyaluronihaposta. Kudosystävällinen geeli muistuttaa kehossa luonnostaan esiintyvää hyaluronihappoa. Se on pitkäkestoinen, mutta ei pysyvä.

Restylane täyteaineissa sekä Restylane Skinboosters tuotteissa yhdistyvät patentoitu NASHA teknologia, kokemus yli 30 miljoonasta tehdystä hoidosta sekä laaja tutkimustyö. Kokemuksen ja laadun ansiosta Restylane tuotteilla saadaan aikaan luonnollisia, välittömiä, näkyviä ja turvallisia hoitotuloksia.

Miksi valitsisin Restylanen?

Se on turvallinen. Restylane muistuttaa kehon omaa hyaluronihappoa, ja se on markkinoiden tutkituin hyaluronihappovalmiste.

Se toimii.   Restylanen vaikutukset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Se on osoitettu kliinisesti kattavassa aineistossa.

Se on käytetyin. Restylanea on käytetty yli 30 miljoonassa käsittelyssä ympäri maailmaa yli 20 viime vuoden aikana.

 

 

 

 

 

Restylane-Skinboosters_Black

 

Restylane Skinboosters hoidot – tehokas ihon syväkosteuttava hoitomuoto

Hyvin hoidettu iho on pehmeä, sileä ja hehkuva. Restylane Skinboosters on stabiloidusta hyaluronihaposta koostuva syväkosteuttava mikropistoshoito, jonka avulla voidaan lisätä kosteutta ja kimmoisuutta kasvojen, kaulan, käsien ja dekoltee-alueen ihoon sekä häivyttää esimerkiksi aknearpia.

Kuivuudesta johtuvia ihon pintajuonteita ja ikääntymisen merkkejä voidaan myös häivyttää Restylane Skinboosters -syväkosteutushoidoilla. Hyaluronihappoa sisältävät Skinboosters-mikropistokset lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta pitkävaikutteisesti. Restylane Skinboosters hoito on myös loistava hoitomuoto ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa. Hoito sopii sekä naisille että miehille.

Restylane® Skinboosters™ on ainutlaatuinen syväkosteuttava hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua ja antaa sille luonnollista hehkua. Restylane Skinboosters hoito tutkitusti virkistää ihoa:

  • Lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttää ihoa
  • Pehmentää ja silottaa ihoa
  • Madaltaa pieniä juonteita
  • Vähentää ihon epätasaisuuksia, kuten aknearpia

Hyaluronihappo on luonnollinen, kaikkialla elimistössämme esiintyvä aine, jolla on ainutlaatuinen kyky sitoa itseensä vettä ja näin kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Restylane Skinboostersin vaikutuksen taustalla on ainutlaatuinen, patentoitu NASHA™ – teknologia, jonka avulla valmistetaan stabiloitua hyaluronihappoa (HA).4 Stabiloitu hyaluronihappo on suunniteltu pysymään ihossa kauemmin kuin kehon oma hyaluronihappo, jota elimistö hajottaa jatkuvasti.

Restylane Skinboosters pistetään hyvin pieninä annoksina ihon alle, missä se sitoo itseensä vettä syväkosteuttaen ihoa sekä parantaen ihon laatua pitkävaikutteisesti, käsitellystä alueesta riippuen jopa 12 kuukautta.4 Stabiloidun Restylane Skinboosters hyaluronihapon vaikutus on huomattavasti pidempi kuin ei-stabiloidulla hyaluronihapolla, jota käytetään useimmissa muissa tuotteissa. Restylane Skinboosters on tutkitusti toimiva hoitomuoto. *Non-Animal Stabilized Hyaluronic Acid

Restylane Skinboosters tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa. Kolmen kerran sarjahoidon ottajalle tarjoamme aina kolmannen hoidon ilmaiseksi!

 

 


 

 

Radiofrekvenssi ja Mesoterapia

 

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito on kiinteyttävä ja elvyttävä hoito kasvojen ja kaulan tai kaulan ja dekolten alueelle.

Radiofrekvenssi johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen rasvakudokseen. Hoidossa ihon kollageenituotanto virkistyy, mikä on kiinteän ihon perusta. Lämpö saa aikaan verenkierron vilkastumisen jolloin myös kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Itse hoito tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä, samalla kun hoitopää hieroo hellävaraisesti kasvojasi.Koska hoidon taajuus keskittyy tehokkaasti tietylle alueelle, saadaan tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla.Radiofrekvenssihoidon avulla ihosta tulee kiinteämpi ja napakampi, sekä pienet pintajuonteet ja rypyt tasoittuvat.

Hoitoa suositellaan otettavan vähintään kolmen kerran sarjahoitona, jolloin varmistat näkyvämmät ja pysyvämmät tulokset. Hoito sopii hyvin myös kertaluontoisesti esimerkiksi ennen juhlia otettavaksi, sillä hoidon jälkeen ihosi tuntuu ja näyttää napakalta ja elinvoimaiselta!

 

Neulaton Mesoterapia

Neulaton mesoterapia on erinomainen kiinteytyshoito kasvojen ja kaulan alueelle. Neulattomassa mesoterapiassa hoidon teho perustuu kiinteyttävään ja kosteuttavaan seerumiin, joka imeytetään syvälle ihoon elektroporaation avulla. Itse hoito on kivuton ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen ihosi näyttää hehkuvalta ja kollageenituotanto virkistyy, mikä saa aikaan ihon kiinteytymisen.

Kuten muissakin kiinteytyshoidoissa, myös Mesoterapiassa sarjahoidolla saadaan pidempikestoisia ja näkyvämpiä tuloksia aikaan. tuloksia voidaan saavuttaa kuitenkin jo yhden hoitokerran jälkeen, jolloin ihosi tuntuu kosteutetulta ja napakalta.

 

Kasvojen, kaulan ja dekolteen aluellee tehtäviin Radiofrekvenssi- että Mesoterapiahoitoihin kuuluu ihon alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, laitehoito, sekä tehokas anti-age kultanaamio.


 

IPL - valoimpulssihoidot

IPL-VALOIMPULSSIHOIDOT

Tehokas IPL-valoimpulssilaite pigmentin ja ihokarvojen poistoon

Ihokarvojen poisto

IPL –valoimpulssihoito on melko kivuton, turvallinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka sopii useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin se tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua. Menetelmän avulla voidaan poistaa ihokarvoja kaikilta, myös herkiltä ih ihoalueilta. Koska kuitenkin vain n. 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan vähintään 5 – 8 hoitokertaa, joissakin tapauksissa enemmänkin. Hoitokertojen määrä riippuu karvankasvun tiheydestä, sijainnista ja väristä. Sarjahoito vähentää, hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi.

Valmistaudu hoitoon

Tietyt lääkkeet voivat herkistää ihon valolle ja valoimpulsseille, jolloin iho voi jopa palaa hoidon seurauksena. Mikäli siis käytät lääkkeitä, ota yhteyttä hoitavaan lääkäriin ja tarkista hoidon soveltuvuus lääkityksen aikana, tai muista mainita lääkityksestä ennen hoidon aloittamista.
Pari päivää ennen hoitoa Sinun kannattaa ajella karvat lyhyiksi, jolloin ne ovat hyvin esillä ja hoito on helppo keskittää halutulle karva-alueelle. Niitä ei saa poistaa vahalla tai nyppiä, sillä silloin valoimpulssihoito voidaan aloittaa aikaisintaan 3 viikon kuluttua vahauksesta/nyppimisestä. Älä myöskään ota solariumia tai aurinkoa kahteen viikkoon ennen valoimpulssihoitoa.

Hoitovälit

-IPL hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan. Karvankasvusta, karvatyypistä ja tulostoiveesta riippuen suositellaan hoitoja
-kasvot 6-10 hoitokertaa n.2 viikon välein
-vartalon alueella noin 6-10 hoitokertaa n.6 viikon välein.
-sääret 6-10 kertaa n. 8 viikon välein
-vaalea ja hento karva sekä hormonaalinen karva vaatii usein useampia hoitokertojaYlläpitohoitoja tarvittaessa, jos häiritseviä karvoja ilmaantuu iholle. On todettu, että uutta karvaa kasvaa riippuen hormonaalisista tekijöistä keskimäärin noin 10 % vuodessa.

Mitä valoimpulssihoito maksaa?

  • ylähuuli ja alaleuka 48€
  • koko kasvot 58€
  • säärikarvat 120€
  • bikiniraja 63€ string bikini 83€
  • kainalot 58€
  • Pigmenttiläiskät 68€

HUOM!  5 kerran sarjahoidot -25%!


 

Lash Lift

Lash Lift

Jos olet haaveillut taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman ripsienpidennyksiä niin tässä on ratkaisu Sinulle!

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Riippuen valitusta hoidosta (ja lisäpalveluista) hoitoon menee 1-2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.
Ripsiin käytämme hyvin muotoiltuja silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.
Arjen helpottamiseksi ripset myös voidaan myös värjätä kestoväreillä hoidon yhteydessä joilla saadaan katse syvemmäksi.

Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä Lamination Superboost -seerumilla. Laminointi suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.Sen käyttö parantaa Lash liftin tuloksia raviten samalla ripsiä, lisäten syvyyttä, kiiltoa ja volyymia.

Lash Lift palvelut ovat juuri sinulle, jos haluat omiin ripsiisi näyttävyyttä tai ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai haluat vaikka luopua ripsienpidennyksistäsi.

LASHLIFT
Lashlift + ripsien kestovärjäys + Lamination Superboost 90min 70€
Lashlift + kulmien ja ripsien kestovärjäys + Lamination Superboost  90min 80€

Tule ja ihastu!