AK Clinic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fabi_iso

 

 

Töihin meille?

 

Hei Sinä kauneudenhoito- ja hyvinvointialan ammattilainen!

 

Etsimme hoitotiimiimme luotettavaa, reipasta, ajanhermolla olevaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjää vuokratuolille.

Esteettinen kauneushoitolamme sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa, tyylikkäissä ja tunnelmallisissa katutason tiloissa. Tilat jakautuvat kolmeen hoitohuoneeseen jotka soveltuvat moneen, mm. kosmetologille, jalkahoitajalle, vartalohoitoihin.

Hoitolamme on avoinna sopimuksen mukaan ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palvelumme keskittyvät monipuolisesti erilaisten iho-ongelmien hoitoon, anti-age hoitoihin ja asiakkaan ulkonäön parantamiseen, toteutettuna alamme laadukkaimmilla tuotesarjoilla (Exuviance, Neostrata, Restylane).

Jos rakastat ja arvostat työtäsi, olet hyvä lisä iloiseen tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ajanvaraus@akclinic.fi. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi, niin kutsumme sinut haastatteluun!

 

 

 

 

Uutta AK Clinicillä!

Lash Lift + Lamination Superboost

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Riippuen valitusta hoidosta (ja lisäpalveluista) hoitoon menee 1-2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.

Lash Lift palvelut ovat juuri sinulle, jos haluat omiin ripsiisi näyttävyyttä tai ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai haluat vaikka luopua ripsienpidennyksistäsi.

LASHLIFT
Lashlift + ripsien kestovärjäys + Lamination Superboost 90min 70€
Lashlift + kulmien ja ripsien kestovärjäys + Lamination Superboost  90min 80€

Tule ja ihastu!

 

 

TALVEN SUPER- HOIDOT

Restylane injektiohoidot alkaen 186€

Helmikuun ajan ensimmäinen injektiohoito -20%, toinen -25%

Vartalolle kiinteyttävät kavitaatio- ja selluliittihoidot  -20%

 

Kiinteyttävä ja elvyttävä Radiofrekvenssihoito

Kasvojen ja kaulan tai kaulan ja decoltén alueelle.

Hoito sisältää kemiallisen kuorinnan, radiofrekvenssillä tehtävän laitehoidon sekä supertehokkaan anti-age kultanaamion. Hoidon avulla iho kiinteytyy ja napakoituu, iho saa kosteutta sekä pienet pintajuonteet ja rypyt tasoittuvat. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihosi tuntuu napakalta ja näyttää elinvoimaiselta. Tehokkaan ja pitkäaikaisen tuloksen saavuttamiseksi radiofrekvenssihoitoa suositellaan kuitenkin otettavan vähintään kolmen kerran sarjahoitona.

Yksi hoitokerta 98€

Helmikuun ajan 3x sarjahoito vain 250e <3

 

NEOSTRATA-kemialliset kuorinnat alk. 60€

Tehokas, lääketieteellinen NeoStrata-kuorinta on turvallinen tapa hoitaa ihon eri ongelmia ja ikääntymisen merkkejä. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat: pigmenttimuutokset, pintajuonteet, kuiva/kelmeä iho, akne ja arpeutumiset, sekä suurentuneet ihohuokoset.

Nyt meiltä myös uudet, lyhyemmät mutta sitäkin tehokkaammat superhoidot.

 

 

NeoStrataLogoutanR-1

Olemme todella ylpeitä ja iloisia siitä, että saamme tehdä hoitoja ja yhteistyötä näin hienon, tehokkaan ja hoitavan ihonhoitosarjan kanssa.

NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän tuomia hyötyjä. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. Esteettisellä klinikalla suositellut ihonhoitotuotteet ja hoidot ehkäisevät ja vähentävät tavallisia iho-ongelmia ja antavat ihollesi uutta eloa ja hohtoa.

Kaikki ihot tarvitsevat hoitoa
Käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voit edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihosi suojamekanismia ilman, että ihosi ärtyy tai kuivuu. Samalla voit vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä ihollasi. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. NeoStrata tarjoaa useita kattavia ihonhoito-ohjelmia eri ihotyyppejä varten.

Hoida erilaisia iho-ongelmia
Erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle, rosacealle, rypyille tai hyperpigmentaatiolle, suositellaan NeoStratan erikoistuotteita, joita käytetään päivittäisen ihonhoito-ohjelman lisänä. NeoStrata-sarja sisältää myös tuotteita herkälle silmänympärysiholle ja vartalolle.

Täydennä esteettisiä käsittelyjä
On suositeltavaa käyttää NeoStratan tuotteita ennen erilaisia esteettisiä käsittelyjä tai niiden jälkeen. Tällaisia käsittelyjä ovat muun muassa laser, IPL, botuliini, täyteaineet, microdermabrasion-kuorinta ja plastiikkakirurgia.

Olemme apunasi
Löydät oikeat tuotteet ja saat parhaat tulokset, kun käyt valtuutetun NeoStrata-asiantuntijan vastaanotolla.